Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг каза добри думи

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг каза добри думи
Коментари Харесай

Тен Хаг: Санчо е един от играчите, които прогресираха най-много през този сезон

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг сподели положителни думи за Джейдън Санчо, който съгласно него е един от играчите, които са записали максимален прогрес през акцията. Това бе втори сезон за него на „ Олд Трафорд “ и макар че през първата му половина играеше рядко, напоследък някогашният състезател на Борусия (Дортмунд) демонстрира качествата си. Вчера той стартира по левия фланг против Челси, само че след травмата на Антони бе инструктиран от Тен Хаг да се реалокира по дясното крило, където се показа доста мощно.

„ Не съм водил диалози с него, дадох му някои указания. Имахме контузен на терена, тъй че възползвах от опцията да му дам указания. Той се оправи добре отдясно и изигра доста добър мач. Мисля, че той е един от играчите, които реализираха добър напредък през този сезон. В целия тим имаше доста футболисти, които напреднаха. Това е добра основа за надграждане. Мисля, че Санчо се оправя добре и отляво, и отдясно, само че той избира да играе отляво ".

Нидерландецът за следващ път бе запитан дали неяснотата, която витае към собствеността на клуба, може да се отрази на летните прехвърляния. Ето и отговора: „ Това не е моя работа. Моята работа е първо да разпознавам, а по-късно и да предлагам верните играчи. След това всичко зависи от клуба. В този миг не мога да кажа дали ще има промяна на собствеността. Трябва да попитате верните хора. “

Относно новият контракт на Давид Де Хеа, който към момента не е оповестен за факт, Тен Хаг съобщи: „ Ние желаеме да остане. Той желае същото, тъй че ще намерим решение. Никога не разясня по какъв начин вървят договарянията “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР