Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отказа да навлиза в

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отказа да навлиза в
Коментари Харесай

Пеп за неуспехите в ШЛ: Няма да е края на света

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отхвърли да навлиза в крайности, до момента в който обсъждаше сюжета, при който не успее да завоюва купата от Шампионската лига по време на престоя си при "небесносините ".

Гуардиола кара своята 4-та година начено на манчестърския клуб, като в този интервал той завоюва две следващи трофеи от Висшата лига. Испанският експерт обаче надалеч не се оправя толкоз добре в най-престижния европейски клубен шампионат, където Сити не са преодолявали четвъртфиналите под управлението на Пеп.

Мениджърът на "гражданите " обаче съобщи, че възможен крах в преследването на трофея няма да промени житейския му път.

"Искам да печеля трофея, само че в случай че не съумея, това няма да промени живота ми. Няма да се самоубия ", безапелационен беше Пеп.

"В първата ми конференция в клуба акцентът беше същия - би трябвало да печеля ШЛ. Говорил съм неведнъж с ръководителите на клуба и не съм останал с сходно усещане за задължителност ".

"Винаги се стараем на най-много, с цел да спечелим трофея. Евентуален крах обаче няма да ми промени персоналния живот по никакъв метод ", натърти за край именитият треньор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР