Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаква труден мач срещу

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаква труден мач срещу
Коментари Харесай

Гуардиола предупреди, че срещу Нюпорт няма да е лесно

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола чака сложен мач против четвъртодивизионния Нюпорт Каунти в неделя, когато двата тима се срещат в мач от шампионата за купата на Англия. Скромният уелски клуб доближи до петия кръг на най-стария футболен шампионат в света, отстранявайки по пътя си клубове като Лестър Сити и Мидълзбро, което кара Гуардиола да бъде изключително деликатен против идния конкурент.

" Нюпорт направи невероятни неща в шампионата против Лестър и Мидълзбро. Знаем, че ни чака сложен мач и ще подходим съществено, тъй като сме наясно какви усложнения може да ни сътвори едно подценяване ", сподели испанският експерт.

" В мачовете от Висшата лига знаем против какво тъкмо се изправяме, само че в този момент съперникът е доста по-различен. В състава им има играчи с по 14 или 15 маркирани гола и те са доста мощни при статичните положения. Те са по-силни и по-високи от нас, тъй че има съставни елементи в играта, в които те ще имат преимущество. За нас е значимо да покажем нашата играта. Теренът може би няма да е най-хубавият, само че би трябвало да се приспособяваме към него. Срещу Тотнъм играхме на игрище, върху което три дни по-рано бе имало мач от НФЛ. Трябва да приемем обстановката такава, каквато е. В турнирни срещи, когато се играе в един мач, изключително при гостувания, всичко може да се случи ", добави още Гуардиола. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР