Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола коментира оценката си към

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола коментира оценката си към
Коментари Харесай

Гуардиола: Трябва да спечелим Шампионска лига, за да ни признаят всички

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола разяснява оценката си към тима.

" За да получим самопризнание от всеки човек по света, би трябвало да спечелим Шампионската лига. Ще се случи ли? Не знам.

Това, което направихме до момента, ме прави необикновено благополучен. Първо се забавлявахме. Направихме доста, доста положителни неща. Това е моето чувство. Няма значение дали е задоволително [за другите].

Мисля, че получаваме невероятни похвали. Понякога имаме потребност от външни доказателства, с цел да бъдем щастливи. И това е вместо да си благополучен от вътрешната страна. Това е неуместно. Понякога всичко, което желаеме, е външни доказателства, които да потвърдят, че сме създали всичко вярно. Но това, което направихме, е вярно и това, което вършим в този момент, също е вярно.
 Клоп отново изчетка Ман Сити: Те са най-хубавият тим в света, с тях сме като Надал и Федерер
Клоп отново изчетка Ман Сити: Те са най-хубавият тим в света, с тях сме като Надал и Федерер

Двубоят сред Ливърпул и Манчестър Сити е на следващия ден

Толкова пъти сме доминирали. Сигурен съм, че ще се съгласите с мен: пет сезона са доста време. През тези сезони постоянно сме се борили (за всички трофеи) и това е добре ", сподели треньорът на жителите.

Под управлението на Гуардиола клубът от Манчестър завоюва три пъти Висшата лига, четири пъти Купата на британската лига и един път завоюва ФА Къп ", сподели Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР