Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола защити своите футболисти за

...
Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола защити своите футболисти за
Коментари Харесай

Гуардиола оправда бурната радост на играчите си след победата в дербито на Манчестър

Мениджърът на " Манчестър сити " Хосеп Гуардиола отбрани своите футболисти за разправията в тунела на " Олд трафорд " след края на дербито против " Манчестър юнайтед " в неделя. Според каталунеца играчите на " жителите " не са дали мотив за провокация с насладата си при успеха против градския си противник.

" Аз съм индивидът, който окуражи всички да честват. Определено не сме стигнали надалеч в насладата си. Беше същото и след мача със " Саутхемптън ". Хората би трябвало да схванат, че бяхме щастливи. Мисля, че всички тимове по света са удовлетворени, когато завоюват дерби ", съобщи Гуардиола, представен от Би Би Си.

Според една от версиите мениджърът на " Юнайтед " Жозе Моуриньо е бил в центъра на напрежението сред двата тима. Би Би Си писа, че той е споделил нещо на португалски, когато е минавал около празнуващите футболисти на " Сити ".

Бразилският вратар на " жителите " Едерсон е чул думите на Моуриньо и двамата са влезнали в остро спречкване, в което се присъединили още хора от двата лагера. Впоследствие португалският експерт е бил замерен с вода и с мляко.

Според " Марка " обаче човек от щаба на " Сити " е предизвикал напрегната конюнктура с коментар към нападателя на " Юнайтед " Златан Ибрахимович: " Ибра, приказваш доста, само че тичаш малко ". Изданието твърди, че 20 души от двата лагера са били въвлечени в паниката.

С триумфа си против " Юнайтед " " Сити " усили серията си на 14 следващи победи във Висшата лига, с което усъвършенства върха на " Арсенал " от 2002 година " Гражданите " се утвърдиха на първото място в класирането с 46 точки, като имат преднина от 11 пред градския си противник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР