Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се забави повече от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се забави повече от
Коментари Харесай

Пеп час след мача с Челси: Представянето ни бе добро

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се забави повече от час след края на мача, с цел да даде изявление пред медиите. Гуардиола е останал удовлетворен от представянето на своите футболисти, макар че „ гражданите” позволиха загуба с 0:2 от Тотнъм. Испанският експерт довери, че играчите са взели решение кой да извърши дузпата, която Илкай Гюндоган пропусна да вкара при резултат 0:0.

„ Играхме добре, само че загубихме – още веднъж се случи. Те имаха два удара и вкараха два гола. Не мога да приказвам доста за представянето ни. Трябва да го приемем и проучваме, защото не е елементарно. Как мога да бъда сериозен към това показване? Създавахме шансове, допуснахме малко. Понякога просто се случва. Изгонването на Зинченко бе основното. Говорихме на полувремето”, стартира Пеп.

„ Играчите ми взеха решение кой да бие дузпата, която Гюндоган изпусна. Ако бяхме вкарали, щеше да е по-добре, само че ние започнахме и второто полувреме мощно. Ако махнем и изгонването на Олександър, то всичко щеше да бъде добре”, приключи Гуардиола
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР