Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола възрази срещу някои съдийски

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола възрази срещу някои съдийски
Коментари Харесай

Гуардиола: Дано ни обяснят правилата, защото не разбирам кога има и кога няма дузпа за игра с ръка

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола възрази против някои съдийски отсъждания в мача против Саутхамптън, извоюван с 5:2. " Гражданите " към този момент имат задатък от 14 точки пред втория Манчестър Юнайтед, откакто преди няколко дни отстъпиха точно на " алените дяволи " с 0:2.

" В избрани моменти съперниковите футболисти ни сътвориха много проблеми, най-много с насищането на средата на терена. Но като цяло играхме добре. Постигнахме още една победа, щастливи сме и в този момент към този момент мислим за мача с Фулъм. Спечелихме с помощта на класата на обособените реализатори. Рияд Марез, Фил Фодън и Кевин Де Бройне бяха превъзходни. Съдийството обаче още веднъж остави въпросителни. Не разбирам по кое време има и по кое време няма дузпа за игра с ръка. Може би в миналото ще ни обяснят разпоредбите ", разяснява Гуардиола.

Наставникът на гостите Ралф Хазенхютъл похвали своя тим, макар тежкото проваляне. " Светците " са 14-и в класирането, на 7 точки над зоната на изпадащите.

" Преди почивката играхме доста самоуверено. Не съм отчаян. Има причина Ман Сити да завоюва 21 следващи мача. Това е един от най-хубавите тимове в света. Ние обаче показахме, че можем да им се противопоставим. Щях да съм неудовлетворен, в случай че бяхме подходили плахо. Всяка седмица ни чакат сложни мачове. Този дуел беше по-скоро бонус, в другите обаче би трябвало да печелим точки ", съобщи Хазенхютъл.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР