Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира триумфа на своя

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира триумфа на своя
Коментари Харесай

Гуардиола: Другия път вратарят ще бие дузпата

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола разяснява триумфа на своя отбор с 4:1 над Ливърпул, който усили възможностите му за успех в Премиът лийг.

ПРОПУСНАТА ДУЗПА
Много неща се случиха в този мач, като стартираме с пропусната дузпа. Това се трансформира в нещо обикновено против този съперник. Имаме проблем с изпускането на наказателни удари. Не можеш да си позволиш това във значими моменти, случи се и против други тимове. Може би ще помисля дали идващия път Едерсон да не извършва.

ОТНОШЕНИЕТО НА ИГРАЧИТЕ
Като цяло стартирахме доста мощно и в първите минути правехме това, което желаеме. Впечатлен съм от метода, по който регирахме, откакто бяхме позволили гола. Бяхме доста уверени в личните си качества. Знаехме, че не би трябвало да стопираме да играем по този начин през целия дуел. Останах доста впечатлен и от метода, по който момчетата на трибуните подкрепяха съотборниците си на терена. От дълги години Манчестър Сити се опитваше да завоюва на този стадион и да се надяваме, че идващия път ще го създадем пред почитатели. Без хора е изцяло друго.

ФАВОРИТ ЗА ТИТЛАТА?
Продължаваме да го караме мач за мач. Наблюдавах идващия ни съперник Суонзи против Норич и останах впечатлен какъв брой е мощен той. След това пък ни чака дуел против Тотнъм.

ФИЛ ФОДЪН
Фодън е футболист, който доста ловко пази топката. Той е нападателен, само че към момента е прекомерно млад и не схваща какво тъкмо би трябвало да прави на избрани позиции. През първото полувреме той не беше на точното място, на което трябваше да бъде, поради което имахме проблеми с контрола на топката. Работим върху това, само че от време на време той се разсейва. За него е по-лесно да бъде на крилото. Но Фил ще се научи. След това при втория и четвъртия гол видяхме с какъв голям гений разполага той.

Премиър лийг 22 кръг, сряда 3 февруари  Бърнли 0:2краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР