Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде интересно обяснение за

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде интересно обяснение за
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола обясни за смяната на Холанд след петия му гол

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде забавно пояснение за решението си да смени Ерлинг Холанд с Хулиан Алварес още в 63-тата минута, макар че норвежецът вкара цели пет гола при успеха със 7:0 над Република България Лайпциг в Шампионската лига. Така наставникът лиши своя голмайстор от опцията да стане единственият състезател в историята на шампионата с 6 гола в един дуел, задминавайки Лионел Меси и Луис Адриано, които също имат по пет попадения в един мач.
 Гуардиола: Играхме ужасно Гуардиола: Играхме ужасно
“Ако беше постигнал това още на 22 години, щеше да му е скучно в бъдеще! Нямаше да има цел, която да преследва в бъдеще тук или където и да е. Ето за какво направих промяната. Не знаех за Меси и петте му гола против Байер (Леверкузен), само че нормално върша смени, когато интригата в мача завърши, тъй като желая повече футболисти да играят. Той вкара пет гола. Проблемът е, че всякога, в който няма да бележи по два-три гола, той ще бъде подложен на критика. Това е действителността ”, разяснява Пеп Гуардиола след огромната победа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР