Мениджърът на Манчестър - Ерик тен Хаг, приветства нарастващото влияние

...
Мениджърът на Манчестър - Ерик тен Хаг, приветства нарастващото влияние
Коментари Харесай

Тен Хаг: Роналдо е ценен за нас

Мениджърът на Манчестър - Ерик загар Хаг, приветства възходящото въздействие на Каземиро върху халфовата линия на " алените дяволи ". Бразилският национал се разписа в добавеното време на дуела против Челси в събота вечерта и обезпечи равенството 1:1.

Каземиро беше притеглен на " Олд Трафорд " от испанския първенец Реал Мадрид през август, с цел да внесе многообразие в междинната линия на Юнайтед. 30-годишният футболист осъществя с глава около вратаря на лондончани Кепа Арисабалага в четвъртата минута на спомагателното време, с цел да лиши домакините от триумфа след късната осъществена от Жоржиньо дузпа.
 Гари Невил: Стига страдания! Сложете завършек на тази мъка сред Юнайтед и Роналдо
Гари Невил: Стига страдания! Сложете завършек на тази мъка сред Юнайтед и Роналдо

" Трябва да си върви "

" Той пораства от мач на мач и в този момент съумя да изравни. Дава много повече убеденост на тима и на него самия. Имаме потребност от удари с глава и това беше в действителност страховит свършек. Виждате какъв брой значим е той. Представянето му беше превъзходно. Сега към този момент дава отговор на интензитета на Висшата лига и от мач на мач ще бъде все по-добър. Убеден съм в това ", разяснява Тен Хаг пред медиите.

Той разяснява и обстановката към Кристиано Роналдо, останал отвън състава на Юнайтед за гостуването в Западен Лондон.

" Той може да вкарва голове и е доста скъп за нас. Имаме потребност от него, това е ясно и го се видя и в този мач. Роналдо може да приключва офанзивите сполучливо, това е напълно явно ", сподели още Тен Хаг и похвали " алените дяволи " за положителното показване в срещата с Челси.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР