Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не е изненадан

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не е изненадан
Коментари Харесай

Клоп: Не съм изненадан от представянето на Тотнъм и Челси

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че не е сюрпризиран от представянето на лондонските Тотнъм и Челси. " Шпорите " заемат първо място във краткотрайното класиране на Висшата лига с по-добра голова разлика от първенците, до момента в който " сините " са на третата позиция.

" Не съм сюрпризиран, че Тотнъм и Челси са на местата, които заемат. Има доста качество в тези сформира и сезонът до момента е добър за тях. Саутхамптън наподобява добре, а против Лестър играхме единствено преди няколко дни и знаем какъв брой положителни са те. Това е знак, че през този сезон тимовете ще са много равностойни. Има шансове за доста отбори ", съобщи Клоп на конференцията преди утрешното посещение на Брайтън от десетия кръг на Премиър лийг.

Германецът разкри, че капитанът Джордан Херндерсън към този момент е възобновил тренировки, само че към момента не е ясно дали ще го употребява в утрешния конфликт.

" Хендо тренира през вчерашния ден - частично с тима, частично самостоятелно. Ще забележим. Всички, които взеха присъединяване в мача с Аталанта, се възвръщат. Така стоят нещата, която имаш единствено няколко дни сред мачовете. Ще вземем късни решения. Ако ме питате по какъв начин ще наподобява стартовият състав, не мога да ви кажа. Чакам от медицинския департамент да ми оповестят кой наподобява подготвен ".

. is closing in on a return to action, but the condition of all players will need to be assessed before determining who will travel to
— Liverpool FC (@LFC) Премиър лийг 10 кръг, събота 28 ноември  Брайтън 14:30предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР