Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че моментната форма на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че моментната форма на
Коментари Харесай

Юрген Клоп преди Евертън: Обичам дербитата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че моментната форма на тима му няма да има никаква стойност, когато пристигна денят на дербито и атмосферата стане друга. Той се надява обаче, че това няма да има такава тежест в неделя, когато съседите от Евертън дойдат на „ Анфийлд”.
Ливърпул е в серия от девет мача без проваляне, а в Шампионската лига мърсисайдци победиха със 7:0 Спартак Москва.

„ Ние би трябвало да стартираме от първата минута на мача в верния темп и да търсим нашите моменти. Никой не би трябвало да си мисли, а и аз не си го мисля, че ще играем както в последните 20-25 минути против Спартак Москва. Този мач няма да ни помогне по никакъв метод като опит за това, което ни следва. Трябва да бъда малоумен, с цел да кажа друго. Ние би трябвало да работим по верния метод и да бъдем спокойни. Нямам проблеми с това, обичам този вид мачове. Обичам дербитата”, разяснява Юрген Клоп.

„ Чувам някакви хора да приказват, че ще бъде мъчно за Евертън. Мога да им кажа, че ще бъде за нас също толкоз трудно”, добави Клоп.

Ливърпул сега е на 4-о място в класирането, до момента в който Евертън, неотдавна назначил опитния Сам Алардайс за управител, е 10-и след три победи в последните си три мача във всички шампионати.

„ Всички знаем, аз знам по какъв начин играят тимовете, които води Сам Алърдайс. Затова само почит за тях. Ние би трябвало да бъдем съвършено проведени по време на този мач, тъй като знам, че Алърдайс се е фокусирал върху детайлите”, добави немският експерт. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР