Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че когато си паднал

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че когато си паднал
Коментари Харесай

Клоп: Няма какво да губим на реванша с Реал Мадрид

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че когато си паднал с 1:3 в първия мач, няма какво да губиш в реванша и би трябвало да дадеш всичко от себе си, с цел да опиташ да обърнеш нещата в своя изгода. По този метод немският експерт разяснява утрешния дуел с Реал мадрид от четвъртфиналната фаза на Шампионска лига.

" Когато си изгубил първия мач с 1:3, наподобява към този момент съвсем си изнемощял, тъй че няма какво толкоз да губиш, само че ние сигурно ще се опитаме да продължим напред. Това е работата, която би трябвало да свършим. Те бяха по-силни от нас, а ние не бяхме толкоз положителни, колкото можем да бъдем. Това обаче беше единствено първата част от този конфликт. Резултатът и качеството на противника са проблем. Допълнителният проблем е, че няма да има почитатели на стадиона. Затова самите ние би трябвало да създадем наша лична атмосфера ".

" Качеството, което Реал има, ни задължава да се пазиме на допустимо най-високо равнище, а това е нещо, което не успяхме да създадем в предишния мач. Ще бъде доста значимо да запазим чиста мрежа. След дуела с нас Реал победи и Барселона, тъй че те са в доста добра форма. Ако успеем да създадем повече благоприятни условия, в сравнение с в Мадрид, което е изцяло допустимо, тогава ще забележим какво ще стане ".

" Трябва да се върнем още веднъж в това положения на духа, в което започваме да имаме вяра. Това, което би трябвало да създадем, е напълно ясно - да играем като в най-хубавите си дни ".

" Винисиус е извънреден гений. Всеки знаеше това и преди мача в Мадрид. Впечатлен съм, само че не и сюрпризиран. От много време Кроос е един от най-талантливите футболисти в Германия ", сподели Клопо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР