Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че БФС няма вина

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че БФС няма вина
Коментари Харесай

Клоп защити БФС: Расизмът не е проблем само на България

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп има вяра, че БФС няма виновност за расисткия скандал към европейската подготовка сред България и Англия в София, приключила 0:6 в интерес на " Трите лъва ". Според немския експерт казусът е доста сериозен и не касае само България.
УЕФА затваря " Васил Левски " и глобява България с 85 хиляди евро (ВИДЕО) Санкция има и за Англия
Преди дни УЕФА наказа България с един мач пред празни трибуни, както и с още един условно при ново нарушение в идващите две години. Също по този начин родната централа би трябвало да заплати обща санкция в размер на 85 хиляди евро.

В Англия бяха разочаровани от решението на УЕФА.

" Не съм сигурен какво би трябвало да бъде наказването, мъчно е да се реши. Не мисля, че е доста значимо да обсъждаме каква е глобата. Важно е да се приказва за расизма, с цел да не се случва още веднъж в бъдеще. Футболната асоциация на България не беше отговорна за тази обстановка. Други хора носят виновността и би трябвало да се направи по този начин, че да не работят повече по този метод ", сподели Юрген Клоп.
Гари Невил: Наказанието на България демонстрира, че УЕФА не може да се оправи с расизма Бившият британски национал прикани за санкции в размер на 1 млн. паунда
" Живеем във време, в което казусът се завръща или към момента съществува - няма значение. Трябва да опитаме да се оправим с него. Трябва да се направи по този начин, че тези момчета, освен в България, тъй като това не е единствено български проблем, да кажат " съжаляваме, няма да вършим повече по този начин ", добави германецът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР