Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп винаги е атракция в своите

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп винаги е атракция в своите
Коментари Харесай

Странен брифинг разкри Клоп като несподелено влюбен в Хари Кейн

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп постоянно е атракция в своите конференции и съвсем постоянно владее обстановката в тях, като предлага добра сплав от съвестност и шоу. Понякога обаче даже виртуоз като него няма какво да стори, а брифингът му пред медиите в Русия преди днешния мач против Спартак Москва най-малкото би могъл да бъде разказан като чудноват.

Проблемите, които съпътстваха 4-часовия полет на мърсисайдци, несъмнено не бяха най-хубавата подготовка за срещата с репортерите. Тя от своя страна бе придружена от проблеми с микрофона, удивителни въпроси и езикова преграда, а непрекъснатото щракане на светкавиците също поигра по нервите на Клоп.

Кулминацията настъпи в самия край, когато внезапно германецът бе запитан: „ Маурисио Почетино през уикенда сподели, че е влюбен в Хари Кейн. Вие влюбен ли сте в някой от вашите играчи?”

Клоп в първия момент не повярва, а когато учудването му мина, съобщи: „ Наистина съм впечатлен, че се намираме в конференция от Шампионската лига и си приказваме за такива неща. Наистина към този момент не разбирам този бизнес.”

„ Аз обичам своя клуб, а това включва и играчите. Всъщност обичам и Хари.”

Тук обърканата преводачка запита треньора: „ Обичате Хари?”

„ Кейн, Хари Кейн! Но той е състезател на Тотнъм”, отвърна Клоп. „ Аз обичам всички положителни футболисти и по този начин стоят нещата.”

Дамата до наставника по този начин и не съумя да придаде точния смисъл на думите, по тази причина Клоп добави: „ Нито въпросът, нито отговорът са значими. Така просто се споделя на британски. Всичко това е загуба на време.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР