Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се опита да омаловажи значимостта

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се опита да омаловажи значимостта
Коментари Харесай

Клоп: Ноу Камп е голям стадион, а не храм на футбола

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се опита да омаловажи значимостта на стадиона и домакинското преимущество на Барселона в първия полуфинален дуел от Шампионската лига. В сряда, 1 май, мърсисайдци гостуват на каталунците на „ Ноу Камп” педи да решат конфликта седмица по-късно на „ Анфийлд” на 7 май.

„ Ноу Камп е просто стадион. Да, значителен, само че не е храм на футбола”, съобщи изрично мениджърът на Ливърпул, който не има вяра в мистиката на известното оборудване.

Запитан за успехите над Лион и Манчестър Юнайтед точно на него, Юрген Клоп отговори: „ Така се е случило, че техните неприятни моменти са се случили в тези мачове. Сега е наш ред, макар че се надяваме да играем добре.”

„ Ако играете против Барселона, несъмнено не сте любимци. Това ще бъде един приказен мач за всички футболни фенове”, разяснява Юрген Клоп.

В другата полуфинална двойка от конкуренцията довечера ще се срещнат Тотнъм и Аякс.

Освен напъните в Шампионската лига, Ливърпул поставя такива за спечелването на Висшата лига. През уикенда и двата тима-фаворити (Ливърпул и Манчестър Сити) за трофея завоюваха своите срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР