Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп призна, че ситуацията в

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп призна, че ситуацията в
Коментари Харесай

Клоп: В трудна ситуация сме

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп призна, че обстановката в клуба е надалеч от идеална, само че все пак изрази мнение, че мърсисайдци повече е заслужавали трите точки в дербито с Манчестър Юнайтед.

" Съперникът беше доста нападателен при започване на мача и стана ясно какво ще се случи. Те удариха и греда, а ние започнахме да играем по този начин, както можем, едвам след позволения гол. В някои обстановки нямахме шанс. Щеше да е хубаво да изравним преди почивката.

Вторият гол във вратата ни сигурно не оказа помощ. Попадението ми се стори от засада. Трудно ми е да се примиря, само че нямам избор. Когато намалихме, мачът се изнерви. Това несъмнено не е резултатът, на който се надявахме.

След като се успокоихме, имахме доста удари, изключително за посещение на " Олд Трафорд ". Не ги използвахме оптимално, а през второто полувреме Де Хеа направи едно фантастично избавяне. Тогава мачът можеше да се обърне. Далеч не бяхме съвършени. Ясно беше, че Юнайтед ще нападна, а ние не бяхме готови. Постоянно сме в ролята на догонващи, а когато противникът е толкоз добър на контраофанзива, става още по-трудно.

Ситуацията ни е комплицирана от позиция на това, че имаме много контузени. През седмицата разполагах с 14-15 играчи. Надявам се и някой от тях да не се контузи. Според мен заслужавахме да спечелим. Знам, че звучи смешно, само че по този начин видях мача. В сложна обстановка сме, само че това е ситуацията. Вече мислим за срещите с Борнемут и Нюкасъл ".
 Тен Хаг удивен от футболистите на Манчестър Юнайтед
Тен Хаг удивен от футболистите на Манчестър Юнайтед

" Щастлив съм, че тъкмо Рашфорд и Санчо вкараха головете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР