Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че класическата победа на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че класическата победа на
Коментари Харесай

Клоп: 3:0 е добре, но това беше само първото полувреме


Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че класическата победа на мърсисайдци над Манчестър Сити за него е непредвидена. Немецът също по този начин е на мнение, че тимът му не е бил на нужното равнище през второто полувреме.

Ливърпул поведе с 3:0 с голове до 31-ата минута на Мохамед Салах, Алекс-Окслейд Чембърлейн и Садио Мане, а по-късно тимът на Клоп показва образцова игра в защита. "Гражданите" за първи път този сезон не нанесоха нито един удар в очертанията на вратата.

"Не сме очаквали подобен резултат, само че Ливърпул трябваше да играе повече футбол през второто полувреме. Съперникът не сътвори доста голови моменти, само че и ние не играхме както би трябвало. Този мач е само първата част, а 3:0 е добре. Първото полувреме бе идеално, точно по този начин би трябвало да наподобява футбола. Знаехме равнището на Сити, само че също по този начин и нашето. Наистина се отбранявахме добре, само че аз желая повече. Загубихме един състезател поради контузия (Мохамед Салах) и капитанът (Хендерсън) за жълти картони, което е неприятно. Мо сподели, че се усеща добре, само че следва да проверим неговото състояние", разяснява Клоп.

Колегата му Пеп Гуардиола сподели, че макар тежката загуба предстоят още 90 минути, в които може да се случи всичко. "Сега никой не има вяра, че Манчестър Сити може да влезе в полуфиналите на Шампионската лига, само че аз самият имам вяра в своя тим, който сподели доста в хода на сезона. През първото полувреме Ливърпул бяха по-добри от нас единствено 10-15 минути. Проведоха две офанзиви и вкараха два гола. Трябва да приемем този резултат. Разбира се, че е мъчно, само че ние вярваме", изрази оптимизъм Гуардиола. Реваншът на "Етихад" ще се играе на 10 април. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР