Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана спокоен след равенството срещу

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана спокоен след равенството срещу
Коментари Харесай

Клоп: Никога не се е случвало при 0:0 на полувремето да си кажа, че нямаме шанс

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана спокоен след равенството против на “Анфийлд ”. Мърсисайдци играха съвсем цялостен мач с човек повече, само че не съумяха да вземат задатък преди реванша от полуфиналите за Купата на Лигата.

“Започнахме мача доста добре и това ми хареса. Такава беше задачата ни. Щеше да е по-хубаво да бяхме вкарали гол, а не противникът да остане с човек по-малко. От този миг върху нас се стовари напрежението, че би трябвало непременно да отбележим, а преди началото по обясними аргументи се наложи да вършим промени в състава ”, разяснява Клоп.
 Артета: Подходихме вярно след аления картон Артета: Подходихме вярно след аления картон
“През второто полувреме предприехме някои ходове, след които заиграхме по-добре. Имахме и няколко чисти положения, само че не беше задоволително. В последна сметка спечелилият се дефинира в два мача и в този момент сме на полувремето. Не си припомням в миналото на почивката на мач при 0:0 да съм си помислил “нямаме късмет ”. Ще дадем всичко от себе си в реванша ”, сподели още германецът.

притежаваше топката в 77,5% от игровото време и насочи общо 17 удара към вратата на, само че единствено един от тях беше прецизен - този на в самия завършек на дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР