Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от победата с

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Клоп: Ще продължим да гоним Ман Сити като луди

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана удовлетворен от успеха с 2:1 над. С този триумф мърсисайдици още веднъж се изравниха на върха на класирането с, само че " Гражданите " са с мач по-малко в актива си. Наставинкът обаче съобщи, че отборът му ще продължи като вманиачен да гони огромния си съперник в борбата за купата.

" Показахме солиден, извънреден, необикновен нрав. Мане вкара страховит гол, в действителност впечатляващ. И по-късно трябваше да стиснем зъби и да се борим. Ако играчите ми не бяха толкоз положителни, колкото са, евентуално щяхме да приказваме за напълно друг резултат. Тяхната класа, нрав и темперамент са повода да сме там, където сме. Не съм сюрпризиран, че те съумяха да реализират успеха, само че не я одобрявам за даденост. Наистнина съм горделив от тях, това бе огромен триумф ", счита Клоп.

" Ще продължим да гоним Сити като луди. Няма потребност да хабим сила и да се надяваме те да изгубят. Не, би трябвало да мислим единствено по какъв начин да побеждаваме и това не се е трансформирало. Сега би трябвало бързо да се възстановим за идващия ни мач. Никой няма да се смили над нас ", добави германецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР