Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не е притенснен от това,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не е притенснен от това,
Коментари Харесай

Головете на "Рома" не променят ситуацията за реванша, смята Юрген Клоп

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп не е притенснен от това, че " Рома " съумя да вкара два гола в първия полуфинал сред двата тима в Шампионската лига. Червените завоюваха с 5:2, само че съгласно Клоп попаденията не трансформират обстановката на неговия тим.

" Това, което разбрах от мача, е, че имаме сили да спечелим и на ревашна в Рим ", изясни Клоп след дуела.

" Ливърпул " отива в Рим с задатък от три попадения. Три гола преднина имаше и " Барселона " след триумф с 4:1 над " вълците ", само че по-късно загуби с 0:3 и отпадна в четвъртфиналите.

" Казах го и преди този момент – ние не сме " Барселона " за положително или неприятно. Те са един от трите най-хубави тима в света за последните 15 години, завоюваха всичко, а ние не. Ние няма да се отпуснем, а ще се борим все едно е 0:0. Ситуацията не се трансформира, тъй като " Рома " би трябвало да ни вкарат голове, те ще са доста нападателни, а това може да ни помогне ", сподели още Клоп.

Германският експерт изясни мудното начало на дуела с това, че " Ливърпул " е трябвало да опознае противника и да се нагоди към неговата техническа сграда. " След това играхме, както знаем, и видяхте какво стана. "

Клоп не спести своите похвали и за огромната звезда на тима си Мохамед Салах. Египтянинът вкара първите два гола в мача и още веднъж беше на висота.

" Той е страховит, във формата, в която се намира сега, е доста мъчно да бъде спрян. Ако мислите, че е най-хубавият в света, напишете го или го кажете. Аз съм уверен, че той е измежду най-хубавите. За да кажеш обаче, че някой е най-хубав, би трябвало той да демонстрира неизменност за по-дълъг интервал ", сподели Клоп във връзка на Салах.

Нападателят на мърсисайдци има 43 гола в 47 мача през този сезон. Наскоро Салах беше определен за състезател на сезона във Висшата лига.

" Мохамед е приказен състезател и аз съм същински щастливец, че имам подобен човек в моя тим. На първо място той е и страховит човек ", приключи германецът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР