Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може да напусне Ливърпул през

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може да напусне Ливърпул през
Коментари Харесай

Клоп напуска Ливърпул следващото лято, за да поеме националния на Германия?

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може да напусне Ливърпул през лятото на 2022 година, с цел да поеме националния тим на Германия, написа " Билд ".

Въпреки проблеми на мърсисайдци през този сезон и слабите резултати последните месеци, експертът неотдавна съобщи, че няма желание да си потегля от " Анфийлд ". Това не пречи на немските медии настойчиво да го свързват с Бундестима. 53-годишният Клоп има контракт с Ливърпул до 2024 година

Според " Билд " има 68 % опция наставникът да размени Йоаким Льов след международното състезание в Катар през 2022 година Изданието твърди, че желанията на Клоп са ясни и той има предпочитание да се завърне в Германия.

*** BILDplus Inhalt *** Gehen? Fliegen? Bundestrainer? - Die 4 Klopp-Szenarien
— BILD Sport (@BILD_Sport)
Плановете на наставника били да напусне първенеца на Англия през лятото на 2022 година, да си вземе отмора шест месеца и да стартира работа с националния тим на родината си при започване на 2023 година Допълнителен бонус за него ще бъде семейството на Германия на европейското състезание през 2024 година

Ако Клоп напусне идващото лято, той ще е прекарал в Ливърпул седем години. Точно толкоз той работи в първите си два клуба като треньор - Майнц и Борусия (Дортмунд).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР