Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира вчерашната победа над Арсенал,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира вчерашната победа над Арсенал,
Коментари Харесай

Клоп: Снощи имаше много щастливи лица в съблекалнята

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява вчерашната победа над Арсенал, след която мърсисайдци се класираха на финала за Купата на лигата, както и идното посещение на Кристъл Палас в неделя.

" Победата със 7:0 е нещо еднократно (б,ред, - по този начин приключи последната аудиенция на мърсисайдци на " Селхърст Парк " ). Тези неща не се случват нормално. Всеки наш удар влизаше във вратата. Те се трансформираха и усъвършенстваха много. В момента наподобяват доста постоянен отбор. Очакваме сложен мач.

Страхотно е, че класирахме на финала. Стадионът ще бъде в алено и синьо. Ще бъде доста трогателен дуел. Много искахме искахме да отидем на " Уембли ".Не сме си и помисляли след първия мач, че сме навън. Момчетата изиграха извънреден дуел. Снощи имаше доста щастливи лица на стадиона и в съблекалнята. Музиката бе много мощна.

Невероятно е, че Харви Елиът се завърна. Той е извънредно момче. Сигурен съм, че след паузата за националните обори ще бъде подготвен ", съобщи Клоп, който добави, че Алекс Окслейд-Чембърлейн през вчерашния ден е възобновил тренировки и ще бъде на линия за дуела с Кристъл Палас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР