Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение, че Лорис Кариус

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение, че Лорис Кариус
Коментари Харесай

Клоп е сигурен, че в Нюкасъл могат да се доверят на Кариус

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение, че Лорис Кариус заслужава да стартира за Нюкасъл във финала за Купата на Лигата против Манчестър Юнайтед. Бившият пазач на мърсисайдци е любимец за титулярно място в конфликта на “Уембли ” идната седмица, тъй като Ник Поуп е осъден, а Мартин Дубравка към този момент игра в шампионата за “червените дяволи ”. 

“Да, разбрах за това. Мисля, че в Нюкасъл могат да имат цялостно доверие на Кариус. Той е отличен вратар, по тази причина и беше притеглен. Разбира се, Ник Поуп нямаше шанс, само че пък това е опция за Кариус, който дълго е работил за този миг ”, разяснява Клоп. 
 Нюкасъл ще би трябвало да разчита на Кариус във финала за Купата на Лигата Нюкасъл ще би трябвало да разчита на Кариус във финала за Купата на Лигата
Кариус беше в Ливърпул сред 2016 и 2018 година, а последният му мач за отбора беше злощастният край в Шампионската лига против Реал Мадрид, изгубен с 1:3 след две груби неточности на германеца.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР