НЕВЕРОЯТНИТЕ дизайни за нова 500-футова суперяхта показват, че красотата има

...
НЕВЕРОЯТНИТЕ дизайни за нова 500-футова суперяхта показват, че красотата има
Коментари Харесай

Невероятен план за $500 милиона 500-футова суперяхта, наречена Shaddai, с извисяваща се 125-футова „небесна кабина“ за ултрабогат собственик

НЕВЕРОЯТНИТЕ дизайни за нова 500-футова суперяхта демонстрират, че хубостта има издигната платформа за наблюдаване, ситуирана на 125 фута над водата, дружно с бар и инфинити басейн.

Визията на италианския дизайнер Габриел Теруци ще води гостите от морето до небето, в случай че амбициозният план на стойност 500 милиона $ в миналото бъде осъществен.

Наречен Shaddai, суперяхтата предлага спираща дъха панорама от своята „ небесна кабина “ до високите къщи, които се намират до инфинити басейн, зона за хранене и бар на терасата от 1130 квадратни фута.

Името на яхтата, Shaddai, се превежда от иврит на „ всемогъща “, защото лодката е предопределена да даде на притежателя чувство за мощ.

Бъдещият притежател може да се почувства като кралска персона, до момента в който се любува на изящен залез от уединението на личната си кабина.

Терузи сподели: „ Оттам той може да доближи чувството за по-висша мощ, заобиколен от необятността на морето и небето, достигайки до облаците, къдет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР