Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иска от своя отбор да

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иска от своя отбор да
Коментари Харесай

Клоп иска концентрация в защита за Брайтън

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп желае от своя тим да бъде порядъчен в отбрана в подготовката за дуела с Брайтън в неделя в четвъртия кръг от шампионата за Купата на футболната асоциация на Англия (ФА Къп), написа организация „ Ройтерс “.

Мърсисайдци, които са носители на трофея във ФА Къп, изгубиха от същия противник с 0:3 в среща от Висшата лига в средата на януари. Тогава Клоп избрани представянето на отбора като най-лошото допустимо, а запитан какво би трябвало да се промени, той отговори: „ Всичко “.

„ Мисля, че показахме, че в действителност желаеме да продължим в идната фаза на шампионата. Винаги желаеме да ставаме по-добри. Брайтън е в в действителност добър миг. Все още мисля, че това беше най-лошият мач на тима, който съм виждал. Играхме още няколко мача оттогава и се справихме добре в известни интервали. През първото полувреме против Челси бяхме доста дисциплинирани, не им дадохме доста шансове. Точно това би трябвало да създадем и против Брайтън “, разяснява Юрген Клоп.

След провалянето от Брайтън, Ливърпул не позволи гол в мачовете против Уулвърхямптън и Челси.

„ Това значи доста за нас. Всеки чака ужасно показване, само че това лишава време и стартира точно с недопускане на голове “, сподели още Клоп.

„ Имаме шест или седем полузащитници в топ форма, което е съвършена обстановка за нас, само че единствено три могат да са титуляри. Не можем да сгрешим със стартовия състав. Срещу Брайтън е доста значимо по какъв начин ще се пазиме още в предни позиции “, добави немският експерт.

Той даде детайлности за възобновяване на някои от контузените футболисти в състава като Диого Жота и Роберто Фирмино с думите, че „ ще отнеме няколко седмици преди те да възобновят тренировки с останалите “.

„ Артур Мело води бегови занимания и считам, че има две-три седмици до момента в който се причисли към отборните тренировки. Фабио Карвальо e навън “, приключи мениджърът на Ливърпул.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР