Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хвърли светлина върху състоянието на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хвърли светлина върху състоянието на
Коментари Харесай

Клоп разясни какво е състоянието на Гомес, Александър-Арнолд и Вайландум

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хвърли светлина върху положението на трима от контузените значими играчи на мърсисайдци. Според германеца Трент Александър-Арнолд се възвръща добре, само че към момента е рано да се каже дали десният бек ще може да играе в мача с Лестър през идната седмица. Жоржиньо Вайналдум обаче по всяка възможност ще бъде разполагаем в сряда. Що се отнася до Джо Гомес, то той има потребност от още най-малко няколко седмици.

" Трент е доста по-добре, само че би трябвало да изчакаме. Всеки знае какъв брой доста той желае да играе. Може да пренебрегва всичко останало. Това, че той изигра мача с Брайтън бе напряко сензационно. Не е нужно още доста време, само че дали ще бъде подготвен за Лестър? Не знам, ще разберем.

Джини е добре. Планът е да направи още една подготовка през днешния ден и по-късно ще забележим по какъв начин ще се усеща.

За Джо Гомес би трябвало да изчакаме още няколко седмици. В момента е мъчно да се реши. Неговата травма не е като тези на Трент и Джини. По-сериозно е. Преди три седмици си мислехме, че е покрай завръщане, само че по-късно трябваше да създадем нова диагноза. Видяхме, че нещата не се развиха по този начин, както искахме. Затова той към момента не тренира ", съобщи Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР