Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори на редовния си

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори на редовния си
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Добре е да си първи, но ни чака още много работа

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, приказва на постоянния си брифинг преди мача на 1-и януари против Нюкасъл Юнайтед на " Анфийлд ". Германецът засегна тематиката с контузените, както и идните шампионати на Азия и Африка и също по този начин дуела с " джордитата ".

" Много е рано. Имахме много положителни интервали в мачове, които не спечелихме, и не толкоз положителни интервали в мачове, които спечелихме. Отборът е по средата на нещо. Опитваме се да извлечем максимума от това ", показа Клоп.

" Имахме доста травми. Някои играчи не са играли изобщо, а те са значими за нас. Двамата ни леви крайни бранители не са разполагаем, което не е добре. Но намерихме метод да се борим. Всичко стартира със отбраната. Когато не получаваме голове, не се слагаме в обезверени позиции. Засега е добре. По-добре да си първи, в сравнение с шести, само че и в двата случая те чака още доста работа ", добави той.

Клоп приказва и за идния съперник Нюкасъл: " Привилегия е да имаш упования. Аз нямам такива. Всичко може да се случи. Може да отправиш 30 удара и да загубиш. Нюкасъл нямаше шанс с броя на травмите, само че също така играят в евротурнирите, към което би трябвало да се адаптираш. Остава ти време единствено за възобновяване и още веднъж те чака огромен мач. Въпреки всичко се оправят добре, само че на един стадий Еди трябваше прекомерно постоянно да разчита на едни и същи играчи. Футболистите, които играят от самото начало, се уморяват, а играчи, които се завръщат, нямат темп ".

Мениджърът разяснява и по какъв начин ще се оправя при започване на идната година, когато Мохамед Салах ще отиде да играе за Египет на Купата на африканските народи: " Всеки дълготраен проект зависи от това кой е разполагаем. Не за първи път той взе участие в шампионата. Беше още по-зле, когато Мо и Мане заминаваха, само че се справяхме. Знаехме, че това следва и че би трябвало да се оправяме и ще го създадем ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР