Мениджърът на Лестър Сити Клод Пюел направи достатъчно многозначителна забележка,

...
Мениджърът на Лестър Сити Клод Пюел направи достатъчно многозначителна забележка,
Коментари Харесай

В Лестър отписаха най-скъпия в своята история

Мениджърът на Лестър Сити Клод Пюел направи задоволително многозначителна забележка, че не знае какво ще се случи с най-скъпия в клубната история футболист Ислам Слимани.

Нападателят е играл тъкмо 10 минути, откогато французинът пое тима през октомври. Очевидно някогашният управител на Саутхмептън не е по никакъв начин впечатлен от алжирския национал. В Англия смятат някогашния ас на Спортинг Лисабон за цялостно отчаяние, тъй като след платените 30 милиона паунда той е вкарал единствено 12 гола в 41 мача за „ лисиците”.

През лятото Лестър заплати 25 милиона паунда за Келечи Ихеаначо от Манчестър Сити, а Леонардо Уйоа, Шинджи Оказаки и Ахмед Муса са другите други възможности на Джейми Варди в предни позиции.

„ Времето ще покаже дали ще си приказваме за януарския трансферен пазар, само че към този момент Слимани е в отбора”, разяснява Пюел.

„ Той беше на пейката в предния мач. Слимани дава същите варианти като Уйоа, единствено че Уйоа работи доста добре в тренировките, труди се по-здраво. Знам, че и Слимани работи добре. Трудно ми е да давам гаранции поради конкуренцията при нас.”

„ Не мога да предскажа какво ще се случи на пазара, само че ми е мъчно. Заедно с моя щаб би трябвало да избираме всред всички тези футболисти, които играят на една и съща позиции. Не е елементарно да оставя някого на пейката”, добави Пюел.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР