Мениджърът на категорично отрече появилите се в последните два дни

...
Мениджърът на категорично отрече появилите се в последните два дни
Коментари Харесай

Клоп: Никой не трябва да се притеснява за мен, пълен съм с енергия

Мениджърът на изрично отхвърли появилите се в последните два дни клюки, че може да напусне клуба, тъй като се усеща изтощен. Германецът увери, че е цялостен с сила и гледа на комплицираната обстановка, в която се намира тимът, като на забавно предизвикателство.

" Нямам потребност от отмора. Последното нещо, което желая да върша, е да приказвам за персонални неща на конференция. Всички знаят, че имаме сложен интервал и това не е единствено в последните три седмици, само че от по-дълго време. Винаги се оправяме с това като семейство.

Разбира се, че всички ние сме повлияни от това, което се случва към нас, само че никой не би трябвало да се тревожи за мен. Може да не наподобявам доста добре, тъй като времето е неприятно и не дремя доста, само че аз съм цялостен с сила. Тази обстановка за мен е предизвикателство. Гледам на нея като на забавно предизвикателство.

Много хора явно не са удовлетворени от резултатите. Разбирам го и съм 100% виновен за това ", съобщи Клоп.

Германецът добави, че към този момент е възобновен от своята травма и тренира с тима, само че няма да бъде включен в групата за утрешния дуел с. Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 16 февруари  Република България Лайпциг 22:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР