Мениджърът на Дарби Каунти Уейн Рууни също подкрепи бившия си

...
Мениджърът на Дарби Каунти Уейн Рууни също подкрепи бившия си
Коментари Харесай

Рууни за Лампард: Не съм изненадан, в Челси така правят

Мениджърът на Дарби Каунти Уейн Рууни също поддържа някогашния си съотборник в националния отбор Франк Лампард, който преди дни беше освободен от Челси.

“Ако би трябвало да съм почтен, въобще не бях сюрпризиран, тъй като явно в този клуб по този начин вършат - съобщи легендата на Манчестър Юнайтед. - Франк заслужаваше повече време, тъй като през предишния сезон свърши страхотна работа. Ще отнеме време на тима да се развие и да се бори за титли. Не считам също по този начин, че тимът беше толкоз обратно по отношение на съперниците си. Ясно е, че всичко това е разочароващо за самия Лампард и неговия щаб.”

През миналото лято лондончани пръснаха доста пари за нови играчи, само че сега са чак на осма позиция. “Франки е бил наясно, че управлението на Челси желае купи. Това е напрежението, която държи мениджърите постоянно нащрек. Когато даден треньор се захване с подобен план и в тима му бъдат взети футболисти от разнообразни континенти, той заслужава най-малко един сезон, с цел да види по какъв начин ще се получи с тези нови състезатели”, добави Рууни.

Мястото на Лампард беше заето от Томас Тухел, който дебютира с “хикс” против Уулвърхамптън.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР