Мениджърът на Челси Томас Тухел определи утрешното гостуване на неговия

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел определи утрешното гостуване на неговия
Коментари Харесай

Тухел: Би било хубаво този мач да решава титлата, но в момента други отбори в синьо и червено определят модата

Мениджърът на Челси Томас Тухел дефинира утрешното посещение на неговия тим на Манчестър Юнайтед като " огромен мач ", макар че двата тима са надлежно на трето и шесто място във краткотрайното класиране на Премиър лийг. Според него отборът на Ралф Рангник има доста качества, а " Олд Трафорд " е една от най-големите подиуми.

" Лично аз съм доста благополучен да излезем против Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд ". За мен това е една от най-големите подиуми. За мен този мач постоянно е огромен, без значение в каква форма или на кое място са те. Затова се приготвяме по най-хубавия вероятен метод. Не обръщаме изключително внимание на обстановката при тях. Не бива да се объркваме от неналичието на резултати напоследък. За мен този тим е цялостен с качества.

Бихме се радвали този мач да взема решение купата, само че сега други два тима в алено и синьо дефинират модата. Трябва да създадем всичко допустимо да се доближим до тях. Ман Юнайтед е един от най-големите и най-успешните клубове ", съобщи Тухел на днешната си конференция.

Мениджърът на Челси разяснява и решението на Антонио Рюдигер, за който се твърди, че към този момент се е договорил с Реал Мадрид: " Не мисля, че някой харесва решението на Антонио да си тръгне. Той беше главен фактор в последните ни два сезона. Дава убеденост на всички и е неповторим темперамент. Играе на извънредно равнище. Никой не харесва решението му, само че би трябвало да го приемем. В Челси ще има живот и след Тони ".

" Кова е навън за на следващия ден. Бен Чилуел продължава да навън, както и Калъм. Тони Рюдигер и Рийс Джеймс упражняваха през вчерашния ден. Имаме още една подготовка, тъй че се надяваме всичко да бъде наред. Андрес Кристенсен би трябвало да премине още един обзор, само че се надявам да тренира през днешния ден. Рос Баркли е болен, тъй че няма да бъде в групата ", приключи Тухел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР