Мениджърът на Челси Маурицио Сари заяви, че отборът може да

...
Мениджърът на Челси Маурицио Сари заяви, че отборът може да
Коментари Харесай

Сари: Може да завършим сезона по прекрасен начин

Мениджърът на Челси Маурицио Сари съобщи, че тимът може да приключи сезона по прелестен метод, в случай че тимът завоюва финала на Лига Европа против Арсенал.

„ Сезонът бе доста сложен за нас, само че в края сме щастливи. Бяхме в доста мъчно състояние за интервал от три месеца, само че реагирахме доста добре “, разяснява Сари.

“Този сезон бе доста тежък за нас, само че считам, че постигнахме задачите си. В тази тежка конкуренция успяхме да финишираме на третото място. В последна сметка сме щастливи от добре свършената работа през годината до момента”, добави италианецът.

„ Завършихме сезона на трето място. Ние постигнахме задачата да се върнем в Шампионска лига “, продължи мениджърът на Челси.

“Преди три месеца бяхме в в действителност доста сложна обстановка, само че успяхме да се измъкнем от нея с достолепие. Основната цел бе да си подсигуряваме място в Шампионската лига през идващия сезон и в последна сметка ние го направихме успешно”, добави той.

„ Играхме и край за Купата на Лигата против Манчестър Сити, а в този момент пред нас има прелестна опция да приключим сезона с европейски трофей, в случай че успеем да победим Арсенал на финала в Лига Европа в Баку. Надявам се да не пропуснем този късмет. Оценявам сезона като добър за Челси.”

„ Сега ни следва да изиграем доста значим мач – финалът в Лига Европа. Сезонът е доста добър все още, само че се надявам, че може да стане прелестен “, сподели още Маурицио Сари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР