Мениджърът на Челси Греъм Потър заяви, че няма да се

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър заяви, че няма да се
Коментари Харесай

Греъм Потър: Трябва да останем здраво стъпили на земята

Мениджърът на Челси Греъм Потър съобщи, че няма да се подведе по последните резултати на отбора, защото това не е задоволително. Челси, който е десети във краткотрайното класиране във Висшата лига ще гостува на 15-ия Лестър в събота.

" Хубаво е да побеждаваме. Така всичко се усеща по-добре, усеща се, че вършим крачка напред, само че да не се подвеждаме - това са единствено две победи. Трябва да останем крепко стъпили на земята ", разяснява Потър. " Момчетата остана обединени в неприятния интервал, само че би трябвало да продължим с положителното показване против Лестър. Мисля, че се оправяме на равнище в отбрана, тъй че има нещо положително. Трябва да бъдем уравновесени, а постоянството постоянно оказва помощ ", сподели още Греъм Потър преди гостуването на Лестър, който загуби последните си четири мача във всички шампионати и не съумя да запише удар в очертанията на вратата в последните си две срещи във Висшата лига.

Лестър има единствено една победа от предходните си шест домашен дуела в шампионата против Челси, само че Потър остава нащрек. " Трябва да играем добре. Резултатите на Лестър са по-лоши от представянето си, мисля, че им липсваше шанс ", добави експертът.

Лондончани ще бъдат без Рийс Джеймс, който е болен, както и контузените Пиер-Емерик Обамеянг и Н`Голо Канте, а присъединяване на Рахийм Стърлинг е под въпрос.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР