Мениджърът на Челси Греъм Потър се надява да получи коледните

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър се надява да получи коледните
Коментари Харесай

В Челси се надяват на коледни подаръци през януари

Мениджърът на Челси Греъм Потър се надява да получи коледните си дарове през януари. Въпреки че клубът даде над 250 милиона евро за лятна селекция, лондончани се готвят за укрепване и през зимния трансферен прозорец.

Според " Атлетик " на челно място в листата на Потър е бранителят на Монако Беноа Бадиашил. Челси към този момент е провел предварителни диалози с френския клуб за 21-годишния бранител и се надява да го притегли в идващите седмици. Очакванията са " сините " да платят 31 милиона лири за услугите му. Бадиашил е младеж на Монако и към този момент има записани 135 мача за клуба.

Потър има предпочитание да бъдат подсилени и други зони. Проблемите в нахлуване станаха още по-очевидни преди паузата за Световното състезание. За там в Челси си мечтаят за Рафаел Леао от Милан.

Лондончани одобряват Борнемут във вторник в първия си мач след подновяването на шампионата. Те са в серия от три следващи загуби във Висшата лига, а в последните си пет турнирни срещи нямат победа. Тази поредност ги смъкна до осмото място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР