Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че неговите играчи се

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че неговите играчи се
Коментари Харесай

Лампард преди Арсенал: Те са фантастичен тим, но ние трябва да се справим и да постигнем резултат

Мениджърът на Челси Франк Лампард съобщи, че неговите играчи се намират в неприятен миг от кариерата си, само че всичко опира до ежедневната работа, с цел да се увеличи равнището и да се откри последната плочка от пъзела, защото “сините ” са посочили положителни неща в избрани моменти, като да вземем за пример дуела с Реал Мадрид.

“Горд съм, че съм отпред на този отбор и се любувам на предизвикването. Обичам да съм тук и да си правя работатата, въпреки през цялото време да не съм се заблуждавал, че ще бъде елементарно. Дори и като футболист съм имал такива моменти, когато нещата не вървят по най-хубавия метод и тогава ти остава само работиш всеки ден, тъй като не можеш да контролираш резултатите. Хората обаче помнят единствено триумфите, а не сложните моменти, които са неизбежни и като състезател, и като мендижър.
 Артета: Ман Сити беше на друго равнище, ще се опитаме да спечелим оставащите мачове Артета: Ман Сити беше на друго равнище, ще се опитаме да спечелим оставащите мачове
Всичко опира до убеденост, а футболистите сега са на доста ниски равнища, тъй като никой не обича да губи мачове. Единствено можеш да работиш, с цел да вдигаш равнището и тогава ще си върнеш тази убеденост. Бил съм тук и като състезател, когато е имало такива моменти, а стандартите са падали, само че когато погледнем обратно, ние успяхме да се върнем на нужното равнище. Сега е друго във връзка с класата на състава, който имаме, само че и на упованията. Можем единствено да работим интензивно, с цел да доведем тима там, където желаеме бъде, ” опита да изясни някогашният полузащитник обстановката.

Челси е в ужасна серия от шест следващи мача без победа в Премиър лийг, а на следващия ден се изправят против Арсенал в едно от най-ожесточените лондонски дербита, а “артилеристите ” ще желаят непременно да се върнат на победния път, откакто преди няколко дни бяха разрушени от Манчестър Сити.

“Всеки мач е друг и носи разнообразни тактически провокации. Арсенал е приказен отбор, имат доста положителни играчи са в страхотна форма. Ние обаче би трябвало да се оправим с това и да реализираме добър резултат. Понякога играят с петима откъм гърба, от време на време с четирима, в този момент към този момент имат ясна еднаквост на тима, само че това лишава доста работа. Позицията на Микел бе подлагана на подозрение, както и играчите, притежателите, само че това е развой, който лишава време, може да отнеме до две-три години. Те са превъзходен образец за това по какъв начин се вършат нещата, ” съобщи Лампард.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР