Мениджърът на Челси Франк Лампард разкри, че заразилият се с

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард разкри, че заразилият се с
Коментари Харесай

Лампард за болния Хъдсън-Одой: Той направи голям прогрес

Мениджърът на Челси Франк Лампард разкри, че заразилият се с COVID-19 халф на отбора Калъм Хъдсън-Одой прогресира по отличен метод с възобновяване си от заболяването. Също по този начин той прикани за виновни дейности по време на оповестената пандемия.

" Щастлив съм да кажа, че в тази ситуация на Калъм той направи огромен напредък и съвсем се усеща като себе си. Разбира се, това е новината, която всички желаеме да чуем. Съвсем наясно съм, че не всички ще се излекуват от този вирус, тъй че приканвам цялата футболна и спортна общност да постъпва отговорно и да внимава за здравето на останалите. Искам да изясня, че не съм медицински специалист, когато се стигне до сходни времена на провокации, само че, апелирам ви, отделете време да се обадите на по-възрастните родственици и на безпомощните хора, които може да са самотни, или им предложете да им достаите покупки, ако не могат да излизат. Нека се уверим, че се грижим взаимно един за друт. Може и да се усещаме изолирани поради общественото разграничаване, само че може да продължим да се поддържаме даже и отдалече.

Frank Lampard has provided an update on @Calteck10... https://t.co/1fWiooVm2f
— Chelsea FC (@ChelseaFC) March 17, 2020
Разбира се, че не знаем по кое време ще се върнем към мачовете, само че сега не си коства да се безпокоим прекомерно доста за това. На всички ни липсва футболът, само че в този момент значимото е да действаме отговорно и в ползите на обществото. Сигурен съм, че не съм единственият, който се е почувствал необичайно без спорт през уикенда, само че в последна сметка това няма значение, когато вземем поради огромната картина ", разяснява Лампард пред клубния уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР