Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви твърдо, че не желае

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви твърдо, че не желае
Коментари Харесай

Конте: Вие първи ще разберете, ако нещо се случи

Мениджърът на Челси Антонио Конте съобщи твърдо, че не желае да разяснява разиграващите се трансферни саги из британските медии последните дни. Лондончани бяха свързвани с Анди Каръл, а през вчерашния ден излезе и изненадващата вест за интерес на “сините” към Питър Крауч. Днес стана ясно, че от Челси са насочили погледа си към Един Джеко, което бе доказано и от сътрудника на играча.

“Не считам, че е вярно да разясня играчи на други клубове, както знаете. Сигурен съм, че вие ще сте първите, които ще разберете новината, в случай че нещо се случи. Но към този миг мога да разясня само моите играчи - Мората, Батшуай. Не мисля, че е вярно да разясня качествата на други играчи. Всеки нападател има своите качества и аз съм благополучен от това, с което разполагам” съобщи Конте.
That's all from Antonio's press conference. We will have more on https://t.co/OFDrFXj77c a little later today...
— Chelsea FC (@ChelseaFC) January 19, 2018

Освен това той съобщи, че новият полузащитник на Челси Рос Баркли може да направи дебюта си за отбора в събота. 24-годишният англичанин попадна в групата за мача на 24-ия кръг на Висшата лига против Брайтън, оповестява " Скай Спортс ". Заради травма, футболистът за последно бе на терена на 21 май 2017 година с екипа на Евертън при загубата от Арсенал с 1:3. В началото на януари Баркли мина в Челси от Евертън, а сумата по прехвърлянето бе 15 милиона лири.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР