Мениджърът на Челси Антонио Конте определи като “добра инвестиция” закупуването

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте определи като “добра инвестиция” закупуването
Коментари Харесай

Конте: Санчес е една добра инвестиция

Мениджърът на Челси Антонио Конте дефинира като “добра инвестиция” закупуването на звездата на Арсенал - Алексис Санчес. Както е известно, договорът на чилиеца изтича в края на сезона, а любимец за подписа му е тимът на Манчестър Сити.

Арсен Венгер: Няма нищо контркетно към Санчес

Наскоро обаче се появиха информации, че с изключение на “гражданите” и Манчестър Юнайтед демонстрира интерес към футболиста. "Червените дяволи " са подготвени да предложат 20 милиона паунда плюс Хенрих Мхитарян на "артилеристите ".

“Санчес е една добра инвестиция. Все отново това е един от топ играчите сега, а също по този начин може да бъде платен за не доста висока цена. В момента той коства към 20 милиона паунда. Адекватната цена за Санчес би била 80/90 милиона паунда”, разяснява Конте.

Арсенал набеляза заместител на Алексис Санчес

“Ако Манчестър Сити желае Санчес, ще го купи. Те нямат финансови проблеми и могат да инвестират”, добави италианският експерт.

“Алексис е страховит състезател и е безусловно наясно, че по време на първия ми сезон в Ювентус, искахме да го притеглим от Удинезе. Той обаче реши да отиде в Барселона”, призна Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР