Мениджърът на Челси Антонио Конте бе във възторг от победата

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте бе във възторг от победата
Коментари Харесай

Конте: Заслужихме тази победа

Мениджърът на Челси Антонио Конте бе във екстаз от успеха с 2:1 над Атлетико Мадрид като посетител. Англичаните първи позволиха гол във вратата си, само че направиха цялостен поврат, а победното попадение на Миши Батшуай падна безусловно в последните секунди на срещата. Въпреки това италианският експерт счита, че този триумф е изцяло подобаващ с оглед показаното от неговите играчи.

“Представянето ни бе доста мощно и по тази причина съм удовлетворен от моите играчи. Когато губиш с 0:1 е доста мъчно да направиш поврат, само че ние продължихме да играем доста добре и през второто полувреме и бяхме изцяло съсредоточени. Заслужихме тази победа. Смятам, че се бяхме подготвили добре за мача. Футболистите демонстрираха ужасно предпочитание, усърдие и централизация. Доказаха, че заслужаваме да играем сходни мачове”, съобщи Конте.

Той засипа с похвали и Еден Азар, който бе моторът в играта на лондончани в този дуел, като не спести ласкави думи и за Миши Батшуай, Вилиан и Андреас Кристенсен.

“Трябва да се радваме за Еден Азар, който игра фантастично. Това бе едвам първият му сериозен мач след травмата. Той игра необикновено и си партнираше чудесно с Алваро Мората в предни позиции. Много съм удовлетворен и от Миши батшуай, а и Вилиан игра доста добре. Андреас Кристенсен също заслужава хвалба за играта си, а с изключение на тоав той показва и огромен темперамент в този мач”, съобщи Конте. Шампионска Лига 2 кръг, сряда 27 септември  Атлетико Мадрид 1:2краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР