Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби сподели своята гледна точка

...
Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби сподели своята гледна точка
Коментари Харесай

Де Дзерби обвини Стелини в неуважение

Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби показа своята позиция за конфликта с наставника на Тотнъм Кристиан Стелини на тъчлинията, след който и двамата бяха изгонени от съдията. Той упрекна сътрудника си в пренебрежение.

" Свикнал съм постоянно да се отнасям с почитание към всички, както на терена, по този начин и отвън него. Не ми харесва, когато не виждам почитание към себе си, само че има такива обстановки във футбола. Дали казусът е личен? Не. Винаги почитам всички, изключително треньорите, само че мога да приказвам за себе си, а не за другите. Това бе персонален диалог и му споделих какво е моето мнение, нищо повече ", съобщи Де Дзерби.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Той добави, че не схваща за какво бе изпъден от скамейката.

" Червеният картон нажежи ситуацията, тъй като аз не съм споделил нищо на съдията през целия мач. Не съм го притискал по никакъв метод, само че не ми харесва, когато от другата пейка оказват напън върху арбитрите. Ние би трябвало да им оказваме помощ, а не да ги затрудняваме в допълнение, изключително когато ситуацията е напрегната. Не може да откриете нито една обстановка, в която да съм се жалвал на съдията за негово присъждане. Не споделих нищо нито за дузпата против Митома, нито за гола на Уелбек, само че към този момент скърбя за това ", сподели още италианецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР