Мениджърът на Арсенал Унай Емери защити вратаря Петер Чех след

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери защити вратаря Петер Чех след
Коментари Харесай

Емери защити Чех след грешките срещу Кардиф

Мениджърът на Арсенал Унай Емери отбрани вратаря Петер Чех след дуела с Кардиф (3:2). Испанският експерт желае 36-годишният пазач да взе участие повече в построяването на офанзивите на “Артилеристите”, само че е видно, че чехът изпитва компликации в новата си роля. Той направи няколко неверни подавания в мача, като единствено по знамение при никое от тях не се стигна до гол във вратата му.

“Той е доста умел и образован състезател и прави всичко належащо, с цел да побеждаваме. За мен е значимо да продължи в същия дух и да усъвършенства представянето си. Понякога рискуваме, само че когато нещата се получат, съумяваме да се измъкнем от пресата на противника и да намираме свободни пространства. Не може всякога, когато ни притискат, да играем единствено с дълги топки. Затова е значимо да продължим в същия дух”, съобщи Емери.

Специалистът разяснява и представянето на нападателя Александре Лаказет, който означи победния гол в срещата.

“Говорих с него, тъй като го познавам още от Лион и знам с какви качества разполага, когато получи топката в наказателното поле и когато тимът му обезпечава положителни благоприятни условия. Днес той ни сподели тъкмо това. Това е потребно за неговата убеденост и за успехите на тима. Неговото показване, дружно с Пиер-Емерик Обамеянг, ни оказва помощ да намираме най-хубавите комбинации за всеки играч”, добави испанецът.

Премиър лийг 4 кръг, неделя 2 септември  Кардиф Сити 2:3краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР