Мениджърът на Арсенал, Микел Артета, сподели впечатленията си от тренировъчния

...
Мениджърът на Арсенал, Микел Артета, сподели впечатленията си от тренировъчния
Коментари Харесай

Артета: Ще излезе и нещо добро от този вирус

Мениджърът на Арсенал, Микел Артета, показа усещанията си от подготвителния развой на "топчиите " във време на изолираност и международна пандемия и съобщи, че това ще се отрази добре на част от футболистите. Футболистите на Арсенал са под карантина, откакто техният треньор се трансформира в първият случай на инфектиран с рисковия вирус във Висшата лига.

За благополучие, Артета към този момент е възобновен и е в непрекъсната връзка със своя екип и играчите, с цел да възстановят естествения процес на събитията допустимо най-бързо.

"Трябва да се концентрираме върху разнообразни аспекти ", призна Артета.

"Оказваме им психическа поддръжка, тъй като имат потребност от това. Но има много неща, върху които би трябвало да работим. Давам им много самостоятелни извършения за у дома, на които те се любуват. Вероятно ще излезе и нещо положително след този вирус - може би ще имаме много треньори, тъй като няколко играчи се оправят отлично с работата, в действителност се любуват на процеса ", призна Артета.

"В сложни времена виждаш реакциите на хората и метода, по който разсъждават. Разбираш какви цели имат. Всички диалози, които имах с членовете на борда, спортно-техническия екип и играчите, ме окуражиха. Опитаха се да улеснят нещата, което е необикновено ", съобщи Артета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР