Мениджърът на Арсенал коментира загубата от 36-ия кръг на Премиър

...
Мениджърът на Арсенал коментира загубата от 36-ия кръг на Премиър
Коментари Харесай

Артета: Винаги ще защитавам моите играчи

Мениджърът на Арсенал разяснява загубата от 36-ия кръг на Премиър лийг на неговия тим с 0:3 от Брайтън. Поражението на процедура лиши “артилеристите ” от възможностите за купа този сезон и техният съперник Манчестър Сити към този момент е единствено на една победа от подпечатването на триумфа си в британския шампионат за трета поредна година.

“Преди седмица стоях тук с възприятие на горделивост, а през днешния ден би трябвало да се простим за нашата. Беше недопустимо. Математически към момента има шансове за купата, само че през днешния ден е невероятно да се мисли за това. Трябва да осмислим резултата и нашата игра през второто полувреме, да разберем за какво всичко се получи по този начин и да отговорим вярно. Брайтън беше в действителност добър, а ние играхме доста зле след почивката. Досега играта ни вървеше тъкмо както чакахме. Винаги ще пазя моите играчи, тъй че нося отговорност за случилото се “, сподели Артета, представен от BBC.

До края на сезона “артилеристите ” имат да изиграят още два мача, които са на пръв взор протоколни. Първо против борещия се оцеляване Нотингам Форест и по-късно против Уулвърхамптън в последния ден от акцията. Дори да загуби и двете срещи, тимът, воден от Артета няма по какъв начин да загуби второто място, както и няма по какъв начин да се изкачи на върха, в случай че ги завоюва, само че в тях ще приолизи до каква степен лондончани ще играят за своята чест и дали ще завършат сезона с високо вдигната глава.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР