Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер вярва, че каквото и да

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер вярва, че каквото и да
Коментари Харесай

Венгер: Йозил ще бъде 100 процента професионалист

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер има вяра, че каквото и да се случи с плеймейкъра Месут Йозил, немският национал ще се отнесе професионално към уговорките си с клуба.

Както е известно, договорът на 29-годишният състезател изтича в края на сезона и дотук няма никакви индикации, че ще бъде възобновен. В Германия към този момент се появиха информации, че Йозил няма да преподпише, а неотдавна от Острова дохвърчаха клюки, че той ще се озове в Манчестър Юнайтед от идващия сезон.

Bild: Арсенал и Йозил завършиха

Изненада: Йозил оповестил в съблекалнята новия си отбор

Единственият метод Арсенал да прибере някаква сума за халфа е да го продаде през януари, въпреки и на прекомерно занижена цена. Това ще бъде скръбен свършек на 4-годишния престой на Йозил в Лондон, още повече, че някогашният ас на Вердер Бремен и Реал Мадрид е най-скъпата покупка в клубната история (42,5 милиона паунда).

„ Ние би трябвало да се оправяме с този вид спекулации, когато играчите наближават края на своите договори”, разяснява Венгер. „ От друга страна, да бъдеш експерт значи да даваш 100 %, до момента в който си в даден тим. Колкото до останалото, много пъти сме излизали да обясняваме по какъв начин стоят нещата.”

Арсенал се отхвърли, готви зимна разлъка с Йозил

„ Утре в медиите може да напишат, че той ще удължи контракта си. Нещата ще си останат същите, това няма да промени нищо. Когато играеш мач, постоянно даваш 100 %.”

„ Когато играеш за клуб като Арсенал, твоята отдаденост не трябва да бъде свързвана с продължителността на контракта, тя би трябвало да се свързва с отговорността и упоритостта да печелиш футболни мачове”, приключи Венгер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР