Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер съобщи, че нападателят на тима

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер съобщи, че нападателят на тима
Коментари Харесай

Венгер: Оливие Жиру едва ли ще може да играе срещу Тотнъм

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че нападателят на отбора Оливие Жиру по всяка възможност няма да може да вземе присъединяване в дербито с Тотнъм, което е в събота. Жиру е получил контузия в бедрото, до момента в който е бил с националния тим на Франция и е прекомерно малко евентуално Венгер да разчита на него в идния мач.

Добрите вести в лагера на " артилеристите " са свързани с възстановяване на положението на Шкодран Мустафи и Дани Уелбек. Двамата ще преминат последни проби през днешния ден и на следващия ден и е допустимо да играят против " шпорите ".

" Това е един от тези мачове, които чакам постоянно. Искаме да спечелим и да се доближим до водещите в класирането тимове. За тази цел би трябвало да сме мощни вкъщи. Тотнъм има добър тим, само че ние никога не сме новобранци. Ние имаме нашите качества да им се противопоставим. Нашият проект в мача включва това да държим Хари Кейн допустимо най-незабележим на терена. У нас няма боязън от противника, желаеме да нулираме мощните му страни ", съобщи френският експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР