Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че предстоящият

...
Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че предстоящият
Коментари Харесай

Еди Хърн: Джошуа няма да се бие само с Поветкин, но и с Путин

Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, съобщи, че идният мач с Александър Поветкин в събота няма да е елементарна персонална борба, защото съперникът на британеца има държавната поддръжка на Русия.

" Той има освен своя тим, само че също и страната си, дръзвам да кажа, че държавното управление стои зад него. Всички те са въвлечени. Това е като задача за тях - да победят Англия и руснак да стане международен първенец в тежката категория. Той и екипът му знаят какъв брой значимо е това за тях и за цялата нация. Това не е единствено персонална борба, нещо доста по-голямо е”, сподели Хърн.

Вадим Корнилов, мениджърът на Поветкин, от своя страна съобщи: " Президентът (б.р. Владимир Путин) още не е участвал на мач на Поветкин, само че той несъмнено е огромен състезателен почитател. Той е също е почитател на Александър и оказва помощ с доста неща. "
 Хърн обаче има вяра, че Джошуа няма да се повлияе от английско-руската неприязън.

“Антъни въобще не обръща внимание на нещата, които се случват към него. Той просто е съсредоточен в тренировките си с Роб МакКракън. Това ще бъде в действителност страхотна борба, въпреки хората във Англия да не осъзнават нейната значителност (б.р. неотдавна Хърн разгласи, че не всички места за мача са разпродадени). Обичайната публика не познава добре Поветкин. Той не приказва британски и нямаше по какъв начин да влезе в “закачка” с Антъни по време на конференцията.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР