Мениджърът Ерик тен Хаг е уверен, че Манчестър Юнайтед ще

...
Мениджърът Ерик тен Хаг е уверен, че Манчестър Юнайтед ще
Коментари Харесай

Тен Хаг: Трябва отново да покажем кураж, вярвам на отбора си

Мениджърът Ерик загар Хаг е убеден, че Манчестър Юнайтед ще преодолее загубата с 0:1 от Брайтън и ще се класира в зона Шампионска лига от британското състезание по футбол, написа организация ДПА.

За Юнайтед този сезон бе цялостен с оптимизъм и нидерландецът е сигурен, че краят ще бъде позитивен.

" През тази година доказахме, че загубите не ни съкрушават. Разчитам на моите футболисти и разгадавам на моя тим. Трябва още веднъж да покажем кураж. Можем да го създадем и доказателствата са многочислени. След разочарования постоянно сме вдигали глава ", съобщи той, представен от ДПА.

" В последните пет кръга постигнахме положителни резултати и записахме четири победи и еднои тъждество (преди Брайтън). Държим всичко в наши ръце, тъй че ни трябват централизация и положително показване. Вярвам, че ще ги видя ".

18-годишният нападател Гарначо може да се завърне в игра против Уест Хем в Лондон, а Антъни се размина с червен картон против Брайтън и също ще бъде на линия.

" Неговата пристрастеност е неговата мощ, само че на такова равнище той би трябвало да я управлява малко по-добре. Иначе неговото показване бележи явен напредък ", добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР