Мен ме интересува това, което чух сутринта от главния секретар

...
Мен ме интересува това, което чух сутринта от главния секретар
Коментари Харесай

Извънредно Съобщение От Главния Прокурор Сотир Цацаров! Замръзнахме! Току-Що Съобщи, Че Извергът, Който Заля Ажда С Киселина Е

„ Мен ме интересува това, което чух сутринта от основния секретар на Министерство на вътрешните работи и от шефа на Столичната дирекция “, сподели още Цацаров. Според него оперативният прогрес по случая не е малко.

„ Нека им дадем малко време. В последна сметка има напълно съответни данни във връзка с възможния причинител, както и претекста. От това, което те са създали досега и в случай че то се удостовери, през днешния ден, на следващия ден – хората могат да показват пред прокуратурата годни данни. Нека не избързваме и им дадем време за работа “, прикани основният прокурор.

По думите му, плануваните санкции в тази ситуация са с оглед естеството на телесната щета. Според него дали наказванията би трябвало да бъдат нараснали е предмет на решение на народните представители.

Вчера вътрешният министър Валентин Радев съобщи, че една от версиите за бруталната офанзива против Ажда Ибрахимова е обвързвана с персонален претекст, а другата – с бизнеса на потърпевшата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР