Мелинда Гейтс отново се среща с хора, "потапяйки пръст" в

...
Мелинда Гейтс отново се среща с хора, "потапяйки пръст" в
Коментари Харесай

Мелинда Гейтс иска да намери отново любовта

Мелинда Гейтс още веднъж се среща с хора, "потапяйки пръст " в света на романтиката по-малко от година откакто разгласи раздялата си със брачна половинка си Бил.

57-годишната Мелинда съобщи пред Гейл Кинг от CBS Mornings, че "определено " е подготвена да откри още веднъж любовта и към този момент се е срещнала с някои ухажори.

сега е забавно, засмя се тя по време на изявлението с Кинг, излъчено в четвъртък сутринта.

Тя също по този начин разгромява някогашния си брачен партньор Бил поради съмнителното му другарство с педофила Джефри Епщайн и разкрива, че той е траял да се среща с него, макар че тя е сънувала кошмари за него.

В първото си изявление след развода си с милиардера предходната година Мелинда съобщи пред CBS Mornings, че е настояла да се срещне с Епщайн през 2011 година, тъй като е желала да види "кой е този човек ".

"Не ми харесваше, че е имал срещи с Джефри Епщайн. Обясних му това. Срещнах се и с Джефри Епщайн тъкмо един път. Исках да видя кой е този мъж и съжалих за това още щом прекрачих прага.

"Той беше непоносим, въплъщение на злото. След това сънувах кошмари за това. Ето за какво сърцето ми се къса за тези млади дами. Така се усещах и аз, а съм по-възрастна жена. Той беше ужасяващ.

Тя сподели на водещата Гейл Кинг, че Бил е трябвало да отговори за многочислените си срещи с Епщайн, и даже допусна, че това е асъдействало за развода.

"Не беше едно нещо, а доста неща [довели до развода]. Всички останали въпроси за това какви са били връзките на Бил с него... на тях би трябвало да отговори Бил. Дадох ясно да се разбере какво мисля за него

Понякога тя плачеше "на килима ", до момента в който работеше по развода, който оповестиха през май предходната година.

Тя е дала прошка на Бил за аферата му през 2000 година, само че той е трябвало да отговори на известията за многочислени връзки.

Двамата са "приятелски настроени ", само че не са "приятели ": "Пожелавам му положително ", споделя тя.

Всеки милиардер би трябвало да раздаде най-малко половината от благосъстоянието си.

Тя не се упреква за развода, а споделя: "Не съм направила нищо неприятно, държа се високо ".

Тя започва своя лична компания, наречена Pivotal Ventures, само че ще продължи да работи във фондация "Гейтс ".

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР